Ότι ανταλλακτικό ψάχνετε είναι εδώ! Kάνε παραγγελία τώρα 24210 62047, 62827

 

Άριστα Ανταλλακτικά! Χαμηλότερες Τιμές Παράδοση Άμεση!

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε!
Ελάτε στην Λαρίσης με Παπαφλέσσα στο Βόλο. Δείτε τον χάρτη

 

 


Αγοράζουμε τρακαρισμένα αυτοκίνητα επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε πρόσφορα 24210 62047, 62827

 

aΗ εταιρία μας Πολυχρονίδης δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1978. Από τότε μέχρι σήμερα στηριζόμενη στην ειλικρινή και ξεκάθαρη σχέση με τους πελάτες της αφενός και αφετέρου με τους συνεργάτες της, κατόρθωσε να καθιερωθεί στον χώρο του αυτοκινήτου.


Με την πάροδο των ετών, δημιουργώντας μια πληθώρα νέων συνεργασιών με ορισμένους από τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής ανταλλακτικών αυτοκινήτων, κατάφερε να αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες και ενήμερες εταιρίες.

a
Βασιζόμενοι σε ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών αλλά και σε ένα αξιόλογο δίκτυο συνεργατών, τόσο στον Βόλο όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα, με συνέπεια και αξιοπιστία στις προσδοκίες και στις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Με γνώμονα την ραγδαία ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών καθώς και την εξάπλωση του internet δημιουργήσαμε την διαδικτυακή πύλη www.polixronidis.gr Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αλλά και στην τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε.


copyright Ανταλλακτικά Πολυχρονίδης